Koan A/S er en digital, lettilgængelig og innovativ udbyder af opdateret, pålidelig information fra fagspecialister til professionelle, der arbejder med jura og økonomi på det danske marked.

Koan blev stiftet i 2022 af Peter Korsaa Andersen, der har mere end 20 års erfaring med viden i form af udgivelser og kurser til danske virksomheder. I samarbejde med de stærkeste salgskræfter med mere end 15 års erfaring, samt førende fageksperter, er det Koans klare ambition at blive den førende aktør på det danske marked inden for 3 år.

Efter at have været ansvarlig for Børsen Ledelseshåndbøger, under Børsen Forum A/S, hvor Peter begyndte sit arbejde med viden til dansk erhvervsliv i 2001, stiftede han Forlaget Andersen A/S i 2005. Som en direkte konkurrent vandt Peter 4 Børsen Gazeller i et tæt samarbejde med sit team og samarbejdspartnere, opnåede AAA-rating 7 år i træk –  blev markedsledende – inden virksomheden blev solgt i 2017 til en kapitalfond under Rothschild, der blandt andet ejer Karnov Group.

Med adgang til Koan er vores abonnenter sikret den nyeste viden, så de hurtigt og effektivt kan træffe de rette beslutninger.

Du får:

  • En overskuelig og dynamisk platform – du finder hurtigt og nemt de oplysninger du har brug for i dit arbejde med HR

  • Løbende opdateringer

  • Nyhedsmails ved opdateringerne og når der sker væsentlige ændringer

  • Minimum 1 årligt kursus – du kan deltage enten online eller ved fysisk fremmøde

  • Mulighed for at stille spørgsmål til redaktørteamet.

Med mere end 20 års erfaring baserer vores løsninger sig på pålidelig, juridisk indsigt fra førende fageksperter via teknologi. Få adgang til “Personalejura”, “HR Paradigmer” og/eller “Indirekte skatter i praksis” med den nyeste viden, kvartalsvise opdateringer, kursus samt Q/A ved at bestille her.

Se desuden vores privatlivspolitik.

Kontakt os

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Vores adresse

Koan A/S
CVR: 43263234
Aktieselskab
Vimmelskaftet 41 A
1161 København K

mail@koan.dk
+45 31 50 52 31

Du får